Voor vragen of support
Bel + 31 (0)180 - 44 50 18 + 31 (0)180 - 44 50 18

 

Over ons

Bij Indigo Logistics B.V. staan de ambities van onze afnemers centraal, of deze zich nu richten op groei in omvang, in kwaliteit, in betrouwbaarheid of welk ander streven dan ook.

Vanaf het begin is Indigo actief in de glastuinbouw. Vanuit deze voedingsbodem zijn wij gegroeid tot een branchespecialist met een volledige focus op organisaties die op commerciële basis en op intensieve wijze groenten, bloemen, planten, bomen, bollen of zaden telen. Daarnaast richten wij ons op ondernemers met diverse mechanische systemen voor de aansturing, visualisatie en communicatie ervan.

Indigo Logistics B.V. spreekt de taal van de ondernemer. Met kennis van zaken en inlevingsvermogen dringen wij diep door in de bedrijfsprocessen en maken door onze branche specifieke kennis en software de vertaalslag naar een krachtige ondersteuning van de bedrijfsprocessen. Zo worden ook de grootste ambities haalbaar.

Wij groeien met onze klanten mee: of het nu gaat om een eerste kleine stap op weg naar het gestelde doel of een grote vervolgstap. Indigo realiseert ambities door op het juiste moment de passende - en goed implementeerbare - oplossingen beschikbaar te hebben.

Indigo Logistics B.V. wordt gedragen door de kernwaarden verantwoordelijkheid, autonomie, respect, openheid, integriteit en loyaliteit. Deze waarden dragen wij uit naar elkaar en naar onze klanten.

Bij alles wat Indigo Logistics B.V. doet, staat het creëren van duurzame klantwaarde voorop. Alleen zo kunnen wij waarmaken wat wij beloven.

Neem contact op

Beschikbare modules

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief met het laatste nieuws.