Voor vragen of support
Bel + 31 (0)180 - 44 50 18 + 31 (0)180 - 44 50 18

 

Partners

Wij werken met verschillende organisaties samen. Zie hieronder een selectie van enkele van onze beste partners.

Flier Systems

Flier Systems is al sinds 1931 wereldwijd actief binnen de glastuinbouwsector. Flier Systems ontwikkelt en levert uitgebalanceerde machines en geavanceerde automatiseringssystemen voor met name jonge planten kwekers. Doel is om het rendement én de kwaliteit van klanten te verbeteren. 

Bekijk de website

 

 

Bosman van Zaal

Met meer dan 40 jaar ervaring met technische systemen en bijna 90 jaar ervaring in het ontwikkelen en bouwen van kassen zijn zij doorgedrongen op de internationale markt van glastuinbouw. Zij produceren, leveren en onderhouden producten, systemen en turnkey projecten in tientallen landen. Hiermee staan zij bekend als kwalitatief en betrouwbaar bedrijf.

Bekijk de website

 

MPRISE AGRIWARE

Gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van bedrijfssoftware voor de tuinbouw gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV. Zij richten zich op kwekerijen van sierteelt gewassen, jonge planten en veredelaars van uitgangsmateriaal.

Hierbij wordt de planning, registratie en analyse van bedrijfsprocessen ondersteund:  van inkoop, productie, verkoop tot en met de financiën.

Bekijk de website

Neem contact op

Beschikbare modules

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief met het laatste nieuws.