Voor vragen of support
Bel + 31 (0)180 - 44 50 18 + 31 (0)180 - 44 50 18

 

Vacature Technisch Consultant

12-03-2018 |

 Over Indigo Logistics:

Indigo Logistics BV is een in Barendrecht gevestigd softwarebedrijf dat ICT oplossingen aanbiedt binnen de glastuinbouwsector. Aan de basis van de oplossingen staat in eigen beheer ontwikkelde .NET applicatie ISAL voor de aansturing van logistieke processen. Vanwege de toenemende vraag vanuit de markt naar onze softwareoplossingen zijn wij op zoek naar versterking van ons team in de vorm van een technisch consultant.

De functie:

Als technisch consultant ben je actief op een zeer breed werkterrein. De focus ligt op de implementatie van ISAL bij klanten. (ISAL (IS Agriware Logistics ) is een in C#.NET ontwikkelde applicatie voor de aansturing en visualisatie van de logistieke processen). Je werkt zowel op locatie als vanuit ons kantoor in Barendrecht. Daarnaast ben je betrokken bij de doorontwikkeling van ons product.

Een ander aspect van deze functie is het onderhouden van relaties met bestaande klanten en het regelmatig ondersteunen van het verkooptraject in de vorm van een productpresentatie of een korte workshop. Commerciële vaardigheden en het kunnen geven van een bedrijfspresentatie zijn een absolute pre.

Jouw profiel:

Je bezit als consultant een goed analytisch inzicht in bedrijfsprocessen. Zonder meteen op de details in te gaan, kun jij klanten helpen hun processen in kaart te brengen. Samen met je uitstekende kennis van de software kun je een implementatie op maat verzorgen. Werken op locatie vind jij geen probleem en aangezien onze klanten zich wereldwijd bevinden, vind jij reistijd een onderdeel van het consultancy vak. Ook het verlenen van klantondersteuning buiten kantoortijden en participeren in onze 2de lijns support pool is voor jou geen probleem.

  • HBO werk & denk niveau
  • Affiniteit met logistieke systemen is een pre
  • Affiniteit met rapportage tools en interesse in BI is een pre
  • Groot analytisch vermogen
  • Communicatief vaardig en stressbestendig
  • Affiniteit met de tuinbouw is een pre
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Eigen initiatief, creativiteit en flexibiliteit worden in hoge mate op prijs gesteld 

Wat bieden wij:

Indigo Logistics heeft een informele bedrijfscultuur en streeft naar een grote betrokkenheid van medewerkers. Je krijgt daarin alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en verantwoordelijkheden worden laag in de organisatie gelegd. Onze arbeidsvoorwaarden zijn prima geregeld.

Spreekt deze vacature je aan en heb je zin om in een dynamische sector aan de slag te aan? Neem dan contact met ons op (0180-445018) voor een oriënterend gesprek en vraag naar Wim Blijleven of stuur je CV naar info@indigologistics.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

 

Vacature Technisch Consultant

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief met het laatste nieuws.