Voor vragen of support
Bel + 31 (0)180 - 44 50 18 + 31 (0)180 - 44 50 18

 

Vacature Sr. C#.NET Developer

11-02-2021 |

Over Indigo Logistics:

Indigo Logistics BV is een in Barendrecht gevestigd softwarebedrijf dat ICT oplossingen aanbiedt binnen de glastuinbouwsector. Aan de basis van de oplossingen staat in eigen beheer ontwikkelde .NET applicatie ISAL voor de aansturing van logistieke processen. Vanwege de toenemende vraag vanuit de markt naar onze softwareoplossingen zijn wij op zoek naar versterking van ons team in de vorm van een senior C#.NET programmeur

De functie:

Als senior programmeur ben je actief op een zeer breed werkterrein. De focus ligt op het onderhouden en verder door ontwikkelen van het logistieke platform ISAL (IS Agriware Logistics ). ISAL  is een in C#.NET ontwikkelde applicatie voor de aansturing (via PLC communicatie) en visualisatie van de logistieke processen). Je werkt samen met  de (technisch) consultant en projectleider vanuit ons kantoor in Barendrecht om gestelde doelen te bereiken. Incidenteel kan gevraagd worden om werkzaamheden op de klant locatie uit te voeren.

Een ander aspect van deze functie is het meedenken in softwareoplossingen waarbij functioneel beheer en kwaliteitsbeheersing een belangrijk onderdeel zijn.

Jouw profiel:

Je bezit als programmeur een goed analytisch inzicht in bedrijfsprocessen en bent in staat om deze te vertalen naar de gewenste functionaliteit. Werken op locatie vind jij geen probleem en aangezien onze klanten zich  wereldwijd bevinden, vind jij reistijd een onderdeel van je vak.
Ook het verlenen van klantondersteuning buiten kantoortijden en participeren in onze 2de lijns support pool is voor jouw geen probleem.

 • HBO werk & denk niveau
 • Affiniteit met logistieke systemen is een pré
 • Enige jaren aantoonbare werkervaring met softwareontwikkeling in het .NET platform (onder andere C#, ASP.NET, WCF)
 • Ervaring met webservices en SQL server is een pré
 • Ervaring met PLC communicatie is een pré
 • Ervaring met Visual Studio en Team Foundation Server is een pré
 • Groot analytisch vermogen
 • Communicatief vaardig en stressbestendig
 • Affiniteit met de tuinbouw is een pré
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Eigen initiatief, creativiteit en flexibiliteit worden in hoge mate op prijs gesteld

 

Wat bieden wij:

Indigo Logistics heeft een informele bedrijfscultuur en streeft naar een grote betrokkenheid van medewerkers. Je krijgt daarin alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en verantwoordelijkheden worden laag in de organisatie gelegd. Onze arbeidsvoorwaarden zijn prima geregeld.

Spreekt deze vacature je aan en heb je zin om in een dynamische sector aan de slag te aan? Neem dan contact met ons op (0180-445018) voor een oriënterend gesprek en vraag naar Wim Blijleven of stuur je CV naar info(@)indigologistics.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Vacature Sr. C#.NET Developer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief met het laatste nieuws.